Kubb Tornooi

Ubuntu organiseert voor de tweede maal op rij een leuk Kubb tornooi! Wil jij, zaterdag 8 september met de blokken komen zwieren en terwijl ook komen genieten van zalige muziek, lekker eten en drinken? Schrijf je dan snel in!

Praktische info:
Vorm een ploeg met max. 4 personen. Stuur ons jouw ploegnaam en de naam van de verantwoordelijke en schrijf je in via kubbs@ubuntufestival.be of via het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina.
Er wordt een bijdrage gevraagd van €10 per ploeg. Betalen moet op voorhand gebeuren en kan op het volgende rekeningnummer: BE95 9731 1397 7458 met vermelding van ploegnaam. Start van het kubb-tornooi is gepland om 11u.

Tijdens het kubb tornooi voorzien wij een boerenmarkt die door iedereen bezocht kan worden. DJ’s zoals Young Gun Superior, Buscemi, Avalonn zorgen ervoor dat er na het tornooi ook gedanst kan worden! Je zo snel mogelijk inschrijven is dus de boodschap want de plaatsen zijn beperkt! Wanneer je niet ingeschreven bent voor het tornooi, kom dan zeker langs op de boerenmarkt en kom genieten van de leuke sfeer op onze eerste festivaldag!

Tot dan!

Inschrijven